Прав ли е Иво Христов за „Дебилите“? Отговорът е Въпрос на проста математика! Виж Тук:

От 6 810 341 български граждани, имащи право да гласуват, на последните парламентарни избори са гласували 3 682 151 човека! Това прави 54.07% активност! Нали? Излиза, че 46 % не са гласували. Но да вземем онези 3 682 151 граждани, които все пак са се разходили до урните. От тях за ГЕРБ са гласували 33 % или 1 200 000 дебили + 46 % негласували дебили, на които им е все едно за Родината ни. И сметката показва, че 79 % от пълнолетното население на България са кръгли Дебили! Нали?!

Иво Христов обаче каза, че дебилите у нас са над 80 %. Затова, за да се убедите че Професора е прав,
просто добавете онези лековерни избиратели, които бяха излъгани от Патриотите. Така всичко си идва на мястото.
Затова ние от „Свободен народ“ мислим, че Професора найстина е прав. Нещо повече: За сетен път се убеждаваме в неговата ГЕНИАЛНОСТ!

Дали тези хора не са Дебили?!

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. Време е да прекръстим България на Дебилия. Звучно и точно име, което показва на всеки нашенски потомствен дебил, има и такива, колкото и да звучи архаично, че новото име е точно и вярно.Цели 30 год. ни управлява софийски шоп, простак по рождение и божи дарби Днес неговото място е заето от неговият слуга и бодигард, който вече 8- ма година се упружнява да ни управлява. Подиграва ни се и си прави гаргара с българските аборигени…Погрешно и на майтап само нарекли се народ от… потомствени и доволни от съдбата дебили.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*