ГАВРА: СТРОЯТ ДЖАМИЯ ПРЕД НДК! Ислямският храм ще е на мястото на Разрушения Паметник „1300 години България“! Павлова: Не разбирам защо хората истерясват!

„Не разбирам каква е тази истерия около договорената от премиера Борисов втора джамия в София?! Ще дойдат стотици милиони инвестиции по строителството, а районът пред НДК, където ще се издигне, допълнително ще се облагороди“ – така евро-министърката Лиляна Павлова коментира разрастващия се скандал около новия ислямски молитвен храм, който ще се подтрои до НДК – на мястото на разрушения наскоро паметник „1 300 години България“.

„Ние европейци ли сме, или някакви източни полуграмотни варвари?“ – попита риторично Павлова и добави, че строежа на втория ислямски духовен храм в София ще се приеме изключително добре в Европа, ако направим „първата копка“ точно по време на Евро-председателството. Първоначалната идея беше на мястото на бутнатия паметник да се поставят паметни плочи с имената на загиналите български войници до Първата световна война.

От ГЕРБ нееднократно са заявявали, че за тях бъдещето е по-важно от миналото… та затова с оглед на очертаващото се бъдеще на България и ЕС, Бойко и компания загърбиха войнишките плочи и дават приоритет на втората джамия.

„Тук ще има много чужди гости. Ще видите, че стотици чужденци ще се стекат на копката, а после ще разказват в държавите си колко етнически толерантна страна е България“, уверена бе Павлова.

„Отворете си очите, стига късогледство и тъпота. Европа е многообразна и това я прави силна…“ – убедително завърши министърката…

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

40 коментара

 1. Тия идиоти не са на център!!!А,дали ще бъде публикуван Е-mail aдреса ми изобщо не ме интересува нито ме е страх,аз съм българин!!!

 2. Няма ли да е по добре на мястото на паметника“1300години от освобождението на България,да построите паметник“1900 години турско съжителство“

  • Или още по-кртко и ясно – 800 години Бългатия (защото 500 от тях…), нали. Не разбирам как е възможно подобно безочие, дори само изречението „На мястото на паметника „1300 години България“ ще се строи джамия“ е кощунство.

  • Ти кажи че сестра му е к….. а той нека доказва че няма сестра. Никога не е обсъждан строеж на джамия около НДК !!! Имало е разровори за жк Люлин или Малинова долина….но не са им разрешили строета !!!

 3. ПРАЗНИК
  С уахабитска сабя в ръка,
  закалена в християнска кръв
  танцува танц на радостта
  премиерът ни продажен!
  С кървавата сабя в ръка,
  щастлив празнува сделка носеща беди,
  до него припка ситно и щастлив,
  продалият държавата ни, псевдо цар!
  Хорото Страшимирово е техния модел,
  но не насила,а от радост,
  напълнили от кръв джобовете си днес,
  празнуват те на гроба български!
  Максим Велков

 4. НАЙ ДОБРЕ Е ДА СЕ ПОСТРОИ ГИЛОТИНА И ТИЯ ГЕРБЕРИ ДО ЕДИН ДА МИНАТ ПОД НЕГО, ЩОМ КАТО С ТЯХНИЯ БОМБАС АГА СИ ДАВАТ ГЪЗОВЕТЕ НА РЯЗАНИТЕ. СЪБОРИХА ТОЛКОВА МНОГО ПАМЕТНИЦИ ЗА ДА ИМА МЯСТО ЗА РЯЗАНИТЕ ДА СИ СТРОЯТ ДЖАМИИ, ЗАЩО НЕ СИ ПОРЪЧАХТЕ И ЧАЛМИ И ДА ГИ НОСИТЕ ВИЕ ГЕРБАРИТЕ ТАКА ИЛИ ИНЪЧЕ СЕ ОТЛИЧАВАТЕ ОТ НАРОДА

 5. Ти освен от суджук, от нищо друго не разбираш… даже и от чанти не разбираш 😀

 6. Тази какви ги говори. Няма такова нещо в Европа, никога няма да станем европийци с такива управляващи. Срамувам се да кажа че съм БЪЛГАРКО. Всичко българско е поругано. България е задника на ЕВРОПА.

 7. Ще дойдат стотици милиони инвестиции по строителството, голяма част от които ще окрадете, а районът пред НДК щял да се облагороди с джамия, хаха, егаси и гъската

 8. “Кажи ми кажи,бедни народе кой те в таз робска люлка люлее…? Е,този път ако не им скокнем живи ще ни погребат.Боклуци !

 9. Тази простакеса няма ли да спре с резилите си и да повлича България в клоаката на ислямизма?! Тази да не е мохамеданка? А няма ли после да иска да сложим и фереджетата,а?! Тъпа гъска!!!

 10. Официалната религия в република България е ХРИСТИЯНСТВО! !!!
  Българският народ е толерантен към другите религии.
  Господа политици, вие чували ли сте поговорката :
  Те го пуснали под одъра , а то се качило отгоре (на одъра) .
  Тази поговорка е с два адреса :
  – БЕЗОЧЛИВО – нахалните мюсюлмани.
  – БЕЗСРАМНО – алчните ГЪЗОЛИЗЦИ (псевдополитици).

 11. Нашите управници съвсем са изтрещяли…. Как на Българин ще завираш под носа джамия-. Да станат само Хаджи Димитър, Христо Ботев и другите революционери да видят мазаляците които . правите от алчност яще ви извият вратовете. Българите никога няма да забравят как нашите пра-пра-пра родители са били клани за да приемат исляма. Как са изнасилвали, обирали и отвличали. Няма как да стане на пъпа на София да вие ходжа от минаре. Не предизвиквайте народа си, опростели и оглупели управници…………

 12. Никаква джамия, а тази директно в затвор за престъпления срещу България. Много нагли и нахални са тея бе.От къде се взеха

 13. Образована съм Не зная какъв човек трябва да си да помислиш да построиш на мястото на войнишкия паметник джамия До тук с партия ГЕРБ Учудвам им се нормални хора ли са Явно не Тази Павлова трябва да си ходи Наясно ли е какво иска Бунт ли иска на софиянци

 14. Хаха, тази дълго е близала и продължава да ближе ама вече с турски мурафети…

 15. Виж какво,тъпа кучко.ако искаш рязан х у й да ти пукне дебелия гъз,никой няма нищо против,само не слагай народа български на пангара.

 16. Какво сте се размрънкали-излезте на улицата и протестирайте, Бойко ще се обиди и ще си тръгне, ще платите от джоба си още едни избори, пак ще си изберете Бойко щото не можете без него и така колелото ще направи пълен оборот…Тъпаци сме ние, тъпаци…

  • Какви патриоти сте вие дето се възмущавате тук? Защо не идвате на протестите против Истанбулската конвенция? Днес беше четвъртия протест пред Народното събрание и толкова малко хора!? Писаниците ви и пет пари не струват щом не можете да отделите един час от скъпоценното си време!

 17. …точно за 1300 годишнината от спирането на Арабите (718-2018) предателите разрушиха паметника 1300 години (пред НДК) и ще строят джамия…
  …БРАТЯ БЪЛГАРИ СПОДЕЛЕТЕ И ГИ СПРЕТЕ !!!

  • Паисий
   О, неразумни юроде! Поради что се срамиш да се наречиш
   Болгарин…Или не са имали Болгаре царство и господарство Ти,
   Болгарино, не прелщайся, знай свой род и язик…
   Паисий (1762)
   Сто и двайсет годин… Тъмнини дълбоки!
   Тамо вдън горите атонски високи,
   убежища скрити от лъжовний мир,
   место за молитва, за отдих и мир,
   де се чува само ревът беломорски
   или вечний шепот на шумите горски,
   ил на звона тежкий набожнийят звън,
   във скромна килийка, потънала в сън,
   един монах тъмен, непознат и бледен
   пред лампа жумеща пишеше наведен.
   Що драскаше той там умислен, един

 18. Разбрахме, Бойнишките паметници от войната са минало, а джамиите от петнадесети век са бъдещето.Българите не искат да се върнат в 15ти век, продажни мръсници.

 19. Разбрахме, войнишките паметници от войната са минало, а джамиите от петнадесети век са бъдещето.Българите не искат да се върнат в 15ти век, продажни мръсници.

 20. Нямам думи, изумен съм как лесно някои налапват въдицата барабар с тежестите – чак до водача на пръчката, щом им се подхвърли някоя сензацийка. Ама тоя път надминахте себе си! Колкото и да са тъпи управляващите, не е възможно да им мине такава изродщина в главата! Няма и една сричка вярна в написаното! Спрете да измисляте тъпотии!!

  • Драги Любо, напълно е възможно „такава изродщина да им мине в главата“. Къде по големи „изродщини“ са осъществили, та това ли ще им се опре?

 21. Моля,авторът на статията да посочи официален източник на тази информация? Не, някакви богове…, които не са налични.

 22. Тази е гадна отвратителна биволица /съвсем не ща да обиждам полезните рогати/. Типичен пример за продажността на комунистическите копелдаци,обърнали гръб на идеите на бащите и дедите си. Не мога да проумея какво толкова може да й бъде благородно на една джамия. А Европа по-скоро е глупава, отколкото толерантна. Тъпотата й не я прави силна, а уязвима – абсолютно доказано с безбройните вече атентати, извършени от ислямистите.

 23. Така ли ще спираме ислямизацията на Европейския съюз. В Европа замразяват всякъкви строежи и проекти на джамий, а ние май пак нещо не сме разбрали, пак нашите управници не са в час. и как само ни убеждават! Ама интереса клати феса.

 24. AZ STE VI PISA ZA SIJALENIE SIS LATINSKI BUKVI OT GERMANIA-KAKTO VIJDAM IMA RAZLICNI MNOGO MNINIA-VSEKI SI IMA SPORED SEBE SI PRAVO SIS MNENIYATA-ETO TOVA POKAZVA KOLKO E TOLERANT BILGARINA I BILGARSKIYA NAROD-NO EDNO ISKAM DA PISA -VIJTE NARODE -VIJTE MOI BRATYA BILGARI-COVESKATA PROSTOTIYA NYAMA GRANICI-MAGARETO I NA BOJI GROB DA IDE-PAK STE SE VIRNE MAGARE-GORYAT NA BEDNITE SVESTITE-BROYAT NA BOGATASITE PARITE-I SEGA DA DOYDEME ZA PAMETNIKA-TOZI PAMETNIK AZ DO KOLKOTO POMNYA-BYAH NA EKSKURZIYA VIV SOFIA PREZ 1964-65-NE TRYABVASE DA GO MAHNAT-BILGARIYA E EDNA OT NAY HUBAVITE VIV BALKANSKIYA POLUOSTROV-VIV BILGARIYA JIVEAT DOSTA RAZLICNI ETNOSTI-I NAISTINA BILGARIYA I BILGARITE SA TOLERANTNI KIM TEZI ETNOSTI-RODEN SIM VIV BILGARIYA-SLUJIL SIM VIV BILGARSKATA ARMIYA-SEGA VECE NE SIM BILGARSKI GRAJDANIN-OT TURSKI PROIZHOD SIM I SE ZANIMAVAM SIS MUZIKA-PENSIONER SIM-OT MOITE IZJIVENI DILGI OPITI -TOVA SA MOITE LICNI MNENIA-BILGARIYA E SAMO ZA BILGARITE-HORA OTVORETE SI OCITE-NE STANETE IGRACKA NA TEZI GLOBALNI IMPERIALNI MRISNICI-BIDETE UMNI-UTRE STE E KISNO-SIS EDNA DUMA-GRADIT SOFIA I CENTIRA NA SOFIA E SAMO NA SOFIYANCITE BILGARI-A PAMETNICITE NE TRYABVASE DA SE RUSAT-JALKO NO GORCIVO-SIJALYAVAM-ISKAM DA SE IZVINYA PRED KOMENTATORITE ZA LOSIYA MI BILGARSKI EZIK SLED 46 GODINI-A ZA UPRAVNICITE -DA SI SIBERAT UMA SI VIV MOZIKA UTRE I ZA TYAH STE BIDE KISNO-POZDRAVI MNOGO ZA BILGARIYA NEZABRAVIMA.

 25. на местото на паметника „1300 години България“ е имало друг достоен да се намира в центъра паметник този на звгиналите във всички войни герои войни от 1-ви и 6-ти пехотни полкове. защо не го върнат на мястото му вместо да строят храмове на чужда вяра. и без това там са се намирали зданията плаца на двата полка

 26. Спокойно! И да почнат да строят, просто отрежете главата на едно прасе и с така с кръвта го сложете в строежа! ДОТАМ ЩЕ Е СЪС СТРОЕЖА НА ДЖАМИЯТА!!! Никога няма да я построят!!!!

 27. Не се притеснявайте! Знам как да бъде спрян строежа! Когато започнат, изхвърлете там една прясно отрязана свинска глава заедно с кръвта!!! Никога няма да продължат строежа!

 28. Лилияна Павлова е от видна комунистическа фамилия – Интернационалисти.
  Нейните предци ни продадоха два пъти на руснаците и на таджиките и веднъж на сърбите. Тя ще ни трампи на Саудитите, важното е да се въртят парите под нея. Тя трябва да бъде осъдена на разчекване с 4 коня, по български. Аз казах!
  Хан Крум

 29. Ужас, в тази държава колкото си по-глупав, толкова си по-горе в йерархията с купища привилегии

 30. Абсолютно съм съгласен.Вместо да се оправи паметника 1300 години Блгария и да се построи модерно и величаво, съборили го говедата-предатили! Не се очудвайте, че тази Павлова пледира такива глупости – на нея се вижда, че има турска кръв. Така е като в Българския парламент пускате турчуля и им давате функции да ни плюят в лицата. Толнова сте жалки и продажни, че ми се плаче…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*