Преди минути: ДЕЛЯН ДОБРЕВ СЕ ВРЪЩА НА БЯЛ КОН СЛЕД ОСТАВКАТА! Ето как Борисов се Отблагодари на ЛИКВИДАТОРА на „Южен поток“ и АЕЦ „Белене“! Виж Тук:

Поредната задкулисно дирижирана акция на Борисов и Цветанов е на път да разкрие за сетен път истинските им озъбени и разкривени лица на „херои“ на новото време. Както и на тяхната партийка за лична употреба ГЕРБ.

Казваме това, защото почеркът със светкавичната оставка на бившия енергиен министър Делян Добрев, е твърде Борисовски. А какъв е почеркът на Борисов: Ако народът те изгони, както му се случи на самият него през февруари 2013 г., или ако си омаскарен напълно, както стана сега с Делян Добрев, тогава веднага подаваш оставка. За да „покажеш“ на оглупелия си електорат, че си „честен“ и „принципен“ политик. А после се връщаш във властта с помощта на изборните манипулации на благодетелите ти от ЦРУ.

Точно това бе инструктиран да направи и бившия областен координатор на ГЕРБ в Хасково, а после министър, Делян Добрев. Подражавайки във всичко на своя шеф Борисов, той „геройски“ си хвърли оставката, за да докаже по негови думи, че „няма нито сестра, нито зетьове“. Лошото е обаче, че има. И то много.

Само дето вместо „сестра си“ е назначил на топли позиции огромна орда от най-различни първи братовчедки, кумове и кумици, съдружници и прочие роднинска фауна… Които именно роднини Делянчо е поставил на възлови места в Община Хасково. За да се занимаят с усвояването на 140 милиона евро, които по думите на бившия енергиен министър са налети в Хасково по различни европейски проекти. За повече подробности Виж ТУК.

Но това изобщо не смути герберските съпартийци наДобрев. Напротив. Откак хвърли оставка, валят декларации в подкрепа на „достойния и честен“ депутат Добрев. Структури на ГЕРБ в София, Кърджали, Перник, Велико Търново, Варна, Русе, Пазарджик и др. изразяват подкрепата си за Добрев и го молят да оттегли оставката си, а Борисов да не я приема.

В общия хор на оплаквачките на „прочутия“ и „незаменим“ „експерт“ Делян Добрев се включиха още евродепутатът Емил Радев и вицепремиерът Валери Симеонов. А Цветан Цветанов отиде спешно да разговаря със структурата на ГЕРБ в Хасково.

Внезапно изскочи от нафталина и бившия вицепремиер Симеон Дянков, когото хората нарекоха „малката пица“. Той пък използва епистоларния стил и написа в социалните мрежи: „Жалко. Делян е от малкото, които се противопоставиха и пребориха далаверата „Южен поток“, когато тя изглеждаше неизбежна.“

Спомнихте ли си сега уважаеми читатели на Skandalno.net КОЙ унищожи Южен поток?!

Бившият здравен министър Петър Москов, пък направо заяви, че Делян Добрев пречел на БСП и на Елена Йончева, защото спрял АЕЦ „Белене“. Като с това елегантно намекна, че именно левите имат пръст в оставката на Добрев.

Спомняте ли си сега КОЙ ликвидира и АЕЦ „Белене“?

Е, смешният плач по оставката на „незаменимия експерт“ Делян Добрев, донесе и нещо позитивно. Сега вече знаем със сигурност кой от бившите министри на Борисов е виновен за непоносимите днешни цени на тока, газта и парното.

По „казуса“ с оставката на Добрев и причините за нея се изказаха вече почти всички гербаджии. И редови, и от висшия ешалон… Само Борисов и Цветанов мълчат! Както винаги. И както винаги още в първия ден от скандала „Добрев – Хасково“ Цветанов скоростно отпраши на обиколка из страната, уж да говорел със структурите. А всъщност да им даде указания на четири очи как да действат и какво да говорят по този пореден случай- христоматиен пример за герберската корупция. Защото двамата- Борисов и Цветанов са свикнали да действат иззад кулисите. И в момента са пред дилема дали да скрият от публиката своя партньор в унищожаването на българската енергетика? Или да го хвърлят на лъвовете като изкупителна жертва?

Трудна дилема. Защото сигурно Делянчо поназнайва това-онова за Борисов и Цветанов. Затова и сега се вихри истерията около неговата оставка. Не защото редовите гербери много обичат Добрев. А защото тази любов им е наредена отгоре.

Но каквото и да излезе от цялата тази патаклама, бъдете сигурни, че обикновения българин нищо няма да спечели. Най-много ГЕРБ да въздигнат шуробаджанащината в своя официална „доктрина“. Не че досега не е била такава. Била е. Но тайно!

А ние можем само да се успокояваме с мисълта, че всяко нещо си има своя край. Защото въпросът сега не е кога ще падне ГЕРБ! Въпросът е кога ще се срути проядената от корупция и идиотия имперска структура, наречена Европейски съюз! Че и ние в България да си отдъхнем от недоразумения като Борисов, Цветанов и Добрев?! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

един коментар

  1. ами коментара е ,че някой манипулира тази публикация и всички читатели не могат да се изяват с обикновените емотикони и даже да споделят написаното

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*