ШОКИРАЩА ГАВРА! ЕС РАЗПЛАКА БЪЛГАРИЯ: От 1 Януари, 2018 г. БЕЗРАБОТНИТЕ ЦИГАНИ ЩЕ ПОЛУЧАВАТ Безусловен Базов ДОХОД ОТ 1 000 лв. Месечно… Мизерните Пенсии и Инвалидни помощи – Без Увеличение!

От 1 януари малцинствата в България ще получават безусловен базов доход от 453 лева месечно. Плюс останалите европейски помощи минималният месечен доход на всеки безработен циганин у нас ще скочи на около 1 000 лева. Решението на правителството е взето под натиск от Европейската комисия и българският хелзински комитет за защита правата на малцинставата в България.

Според ЕК и БХК хората от малцинствата у нас масово живеели при нечовешки условия, което е недопустимо за държава – членка на ЕС в 21 век. В никоя друга европейска страна малцинствата не са подложени на толкова яростна дискриминация, колкото в България.  Така правителството на ГЕРБ прие от 1 януари 2018 година всеки един представител на ромското малцинство у нас да получава държавна помощ в размер на 453 лева. От целия този извънреден харчлък бюджетът на България обаче нямало да пострада, разясни евро-министърката Лиляна Павлова. Защото парите ще преминават през българския държавен бюджет, но всъщност са подсигурени от Европейската банка за развитие.

А като прибавим към тази сума и сега съществуващите регулярни и нерегулярни помощи от различни европейски фондове, след Нова година общият месечен доход на всеки български ром ще надхвърли 1000 лева. При това без да му се налага да работи.

Мнозина българи в социалните мрежи изригнаха срещу това меко казано неадекватно толериране на ромската общност в България. 60 % от пенсионерите получават пенсия от по 200 лв. на месец. На над 250 хил. инвалиди пък държавата подхвърля смешните 150 лв, с които се очаква сакатите и хроми наши сънародници да оцелеят.

Причината за това несъответствие се дължала на това, че парите за пенсиите идвали от мизерния бюджет на държавата, а да се захранват циганите с хилядарки било решение на Брюксел. Затова и ЕС подсигурявал ромските пари, разясни причините за фрапиращата несправедливост и истински геноцид спрямо животворния славянски народ на държавата България, министър Лиляна Павлова.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

132 коментара

  1. normalno kraino vreme be to e za vsicki rajdani koe vremee ot tursko e nasledeno da ne se plasta to zaplatite sa milostini 500 lv pozor e nqma kak da vrvim napred…amin

    • Кво крайно време е ?! Мръсна циганска паплач!Живота ви нищо не струва!Ех ако можех да ви вкарам всичките в една газова камера да ви еба майката безполезна .

      • Боклук нещастен! Който гроб копае другимо сам пада в него, така да знаеш. Кръстил си се смърт, ха дано скоро те постигне !

          • 100 на 100 че е воняща циганска разлагагаща се плът. КУЧЕТА ИМААА СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ВАС И ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ДА СЕ КЪЛНЕТЕ И МОЛИТЕ НА АЛАХ 3 МЕТРА ПОД……

        • 89г.събраха се голяма Група биячи почнаха да бият Руснаците на всякъде в България дасе махнат им казаха махнаха се.Турция се настани на нашия Пазар в Русия.При Комонизма малко работехме много получавахме ,Русия ни гледаше много добре ама ги Изгонехме не Циганите а Българите изгониха Братушките.Сега за тебе нямя продажно Племе.Русия обича Ромите.

      • Здравейте, гн никой в собствената си завистлива мизерна и жалка държавица!
        Надявам се че можеш да смяташ!
        Ромско семейство= 5 деца. VS българско семейство= 0,5 деца.
        С тези помощи, ще ви стопят лагерите за 10 годинки! Особено, на българките ще има да лапат ромски ланги наволя! Те не че са спирали де! Но се предвижда значителен ръст на българки с бритално пръснати ректуми!
        Стягай куфарчето и обратно на къра, олигофреничен рогач! Мама ви да еба селска сган!

        • Наври си тъпата кратуна в гъза и пръдни, а после сам си еби майката педераст долен!!!

        • Много ясно казано, но кой ще ни чуе!! И ние станахме като тях че и по зле Виж до къде ни докарват!! Като искат да живеят и да дишат по малко преди години до колкото знам поне нашите бащи, дядовци и прадядовци са поставяли граници на наглостта им.. В всяко селце, всеки град и т.н са си знаели мястото.между нас място са нямали абсурд е било да видиш вмирисан в центъра или на разходка между български къщи

        • Мухльо черен… Ще те нахраня тебе аз, ама със стрихнин, паразит гаден… Само за сапун ставаш и ще станеш…

          • Да бе… За сапун… А тоя гнусен сапун кой ще го ползва после…

        • Да е** циганина ти нагъл,долен, вмирисан. Не стига, че живее на наш гръб ама и не благодарен и плюе е по нас. Ще те видя ако ви отрежат паричките какво ще правите и дали ще снасяте по едно циганско лайно всяка година. Да пукнеш от някоя гадна болест. Педераст мръсен цигански.

      • Ееее,педараз нещастен!!!Вкарайте в камера,Бойко а не малцинствата никога няма да се оправите мама ви дееба нацистка!!!!

      • Жалко, че Хитлер не се повъртя още малко…. Тия хлебарки нямаше да ги има.

        • Аз мисля че Хитлер ако се беше повъртял още и теб нямаше да те има …
          Но въпросат не е тук,въпросат е че сте слепи,слепи които си мислят че виждат.
          Спрете да храните тос оня,шот аз мисля че вас цяла европа ниви харесва като хопа,не еврапа ам цял свят,но пък ако не се показвате на бял свят кой ли ще знае за жалкото ви съществуване……

          • Като гледам колко ти е грамотен постът, теб не само Европа и светът не те познават, а и граматиката… Ужас…

      • Ало, не слагаш всички под един знаменател ! Пача недоибана!

      • Циганите са вируси,вмирисани, неуки и куп други думи. Трябва или смърт за тях или извън България! Без тях ще сме МНОГО ПО ДОБРЕ !!!!!

      • Запада дава парите,че са Арийци.И на вас да дават Славяните ама не.Защото предадохте Славянския Народ.Предател.

      • Сърбите,Руснаци,Европа,Турция,Гърция обичат циганите ,а тебе никой нете желае ,къде ще идеш.Славяно Предател.Предателите никой не обича .Багай в Алжир.

    • ЩОКИРАЩА РАВНОСМЕТКА ОТ ПРЕХОДА
      БЪЛГАРИЯ СЕ УНИЩОЖАВА .ПРЕХОДА ДОКАРА ПО(СЛАБИТЕ) ДО(УМИРАЧКА).
      ПРЕХОДА УНИЖОЖИ ДУХА НА СПРАВЕДЛИВИЯ ТРУДОЛЮБИВ ГРАЖДАНИН.ПРЕХОДА УНИЩОЖИ ИКОНОМИКАТА И ПРОКУДИ БЪЛГАРИТЕ ДА НАПУСКАТ СТРАНАТА .ПРЕХОДА В БЪЛГАРИЯ Е ЗА
      ……….НАЙ СЪЩЕСТВЕНОТО Е,ЧЕ МЪЖЕТЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ СТРАХУВАТ КАК ДА ИЗХРАНЯТ СЕБЕ СИ И НЕ ИСКАТ ДА СЕ ОБВЪРЗВАТ СЪС СЕМЕЙСТВО И ДА СЪЗДАВАТ ДЕЦА.СТРАШНО Е В БЪЛГАРИЯ ПРЕХОДА УНИЩОЖИ ВСИЧКО ДОРИ НЕРОДЕНИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ.ПРОЧЕТОХ С БОЛКА ЧЕ ЕДНО СЕМЕЙСТВО В БЪЛГАРИЯ ИМА 0.5 ДЕЦА .МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ СА В ОТЧАЯНИЕ КОГАТО ДЕТЕТО ИМ Е В ЧУЖБИНА ИЛИ ЖИВЕЕ В НЕДОИМЪК.ТРУДНО А ПЪК И НЯМАМ ТОВА ПРАВО ДА ДЕЛЯ ХОРАТА ПО ЕТНОСТ.
      СТРАШНО ,СТРАШНО,МНОГО СТРАШНО ДАМИ И ГОСПОДА ПРЕХОДА УНИЩОЖИ ДОРИ И НЕРОДЕНИТЕ ДЕЦА.ВИНОВНИЦИ ,ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ ОТКРАДНАТОТО НЕЗАКОННО ,НЕСПРАВЕДЛИВИТЕ ВИ УПРАВЛЕНЧЕСКИ РЕШЕНИЯ ДА ВИ СЕ ВЪРНЕ.ПРОСТО ДРУГО НЕМОЖЕ ДА СЕ ИЗРЕЧЕ.
      БОГ ДА ЗАПАЗИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ.

  2. Това означава, че България моментално трябва да се махне от проклетия Евробардак!!! Защо? Защото още не се намерил малоумник, който да си дава ей така парите!!! Даваните пари на циганите от „Евробардака“, рано или късно ще се връщат от българския ни народ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Подобни маньоври на Европедалите са недопустими за обикновените работещи българи, които като пенсионери получават подаяние вместо достойна пенсия!!!!!!!!!! Това е ГЕНОЦИД В НАЙ-ЧИСТ ВИД КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!!!!!!!!!!!! Затова, колкото по-бързо се махнем от прогнилия Евробардак – толкова по-добре за България!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!Нашите родители са работили като луди ….за някаква мизерни пенсия,която не стига дори за лекарства!!!!
    А МАНГАЛИТЕ ще взимат помощи,просто нямам думи….
    НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

  4. КАТЕГОРИЧНО: Българският Народ Не Заслужава да го управляват Борисов и ГЕРБ! Не сме ВРАГОВЕ на България!

    • Това го налага ЕС, не Бойко. Не четеш ли. Който и да беше на власт все тая.
      Не искате Бойко, добре. Кажете кой тогава да ни управлява де?
      Иска ми се да бях циганин, че за какво ми е да бачкам за 500-600лв, като ще ми дават 1000, за да си стоя вкъщи – е_ати как ги стимулират да работят. И 5000лв да им дават пак ще живеят по същия мизерен начин – то им е в кръвта, мамка им ………

      • Не е така. Каква му е работата на един премиер ако не да защитава интереcите на народа? Каква е работата по принцип на една държава ако не да защитава народа cи? Не е като да няма какво да каже Бойко на такова решение,защото без cъглаcието му, то няма да е валидно. Не е като да няма как да cе заcтъпи за cправедливо решение, понеже европейcкия cъюз няма никаква идея как cтоят реално нещата тук. Но Бойко разбира cе трябва да cе подмазва, за да точи още и още пари от cъюза. Това решение проcто задълбочава пропаcтта между въпроcните мацинcтва /които не cа и пък такива малцинcтва/ и българите. Който го е взел няма идея как cтоят нещата тук. Затова го cчита и за cправедливо. Ама няма кой да cе заcтъпи за народа. Не е Бойко, не е и държавата. И cамият нардод няма да е, той ще търcи да cе нагоди, и да закърпва положението. Конформиcт до конформиcта. Тук никой за нищо не протеcтира cериозно. Ами тогава не cи ли го заcлужаваме?

        • Защо плачете за чужди пари Бойко ако спре Европейските пари за ромите,ще стане като Северен Кипър доволен ли ще си тогава.Ромите са Арийци засложават да ги обслужват кат Царе.Защо продадохте Славянският Народ а несе обеденихте като Арийците.Предателите никой ги не иска.

      • Чети умнико. Кой ще реши узрелия народ на Бг. Първото, единствено, необходимо и достатъчно условие да тръгне родината ни напред е да се измете от властта лицето Бойко Методиев Борисов. Не ви ли омръзна все една и съща физиономия да приказва втръснали лакърдии, колко много работел и какви магистрали правил. Колкото Живков ли ще го държим на власт? Няма демокрация без смяна на властите.

  5. ЕС си харчи парите според програмите. Държавите в ЕС се предполага, че се грижат за пенсионерите си. Познайте сега, коя държава само не се грижи доволно добре? Да, България! ЕС с нищо не е виновен за това! Всичко това говори, че тия, де сте ги избрали, не могат дори и живот като малцинство да осигурят на вашите майки и бащи. Пак ги изберете! И се смейте на разни „провалили се“…. А инак, като се махнете от ЕС, къде ще идете? Да ви напомня ли тов. Медведев какво каза на Кримските пенсии, които сториха именно това, което вие искате? Ето – „денег нет, но вы держитесь“. 🙂 Свиквайте!

  6. Що си н е е б е т е м а й к а т а! К о п е л д а ц и м р ъ с н и :@ а роднините ни да умират, без пари за храна, леларства, ток, вода или най нормални битуви нужди с 256 лв пенсия или 465 лв минимална заплата какво да направим ??? Освен да избягаме в чужбина ?? Ами тези хора, майките бащи т…. баби дядовци какво!?!?!? И те ли да избягат :@ направете така че българите да кмрат и напълнете родината само с черна зган ??!!! Тъпо! Тая дебелаъа Лиляна или онзи крадливя п е д е р а с т Бойко обезпечи и пра пра внуците си и сега могат да ебават майката на страна!?!? Умрете бе ега циганин ви зарови и отрояи да ви свали костюма… гол се раждаш и гол умираш! Българио…. Българино съвземи се… 🙁

  7. Какво развитие бре хора България мре народа бяга в това число и аз ………мамата и циганска държава

  8. Да дават на всеки безработен по 1000 лева съм съгласен. И аз бих станал безработен защото с мизерните 500 лева които вземам едвам свързвам двата края. Съжалявам че съм се родил в най прецаканата държава.

  9. Глупости са това! Бойко, Горанов и ГЕРБ такива филантропи??? Айде де???

  10. ТАКОВА РЕШЕНИЕ ПРОСТО Е НЕДОПОСТИМО,В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ ПОСЛЕДВА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА !

    • През моя 60 годишен живот за голяма гавра с трудовия български народ не съм чувала.Имам повече от 40 години трудов стаж .Работя.Немога да получавам пенсия.
      Гавра и с бюджет (социалния) 2018 г.В залъгващия проекто бюджет беше изнесено в пресата ,че желаещите с недостигащ стаж или възраст магат да сенсионират без да им се удържа 4.8 пожизнено от пенсията.По моя преценка 98% от тези нямат получени и един лев от фонд за безработни -ВЪРНЕТЕ ИМ ОГРАБЕНИТЕ ПАРИ .
      Работещите ги ограбва/ЗАКОНОВО ГИ ОГРАБВАТ ДА РАБОТЯТ ДОКАТО УМРАТ/удържат им от жалката заплата за МУШЕНИЦИТЕ.

  11. И как точно се доказва кой е от малцинствата, нали според л.карти всички сме българи? Ако се самоопределяме, то всеки в нужда би трябвало да може да се нареди на опашката.

    • Аз мисля да се наредя да чакам и аз по 1000 лв. месечно и да видя как ще докажат, че не съм от малцинствата. В тяхната л.карта пише роден в бг и в моята. Много ми е интересно как ги определят тея неща. Даже незнам що циганята ще се водят малцинство като от 5 милиона, които останахме в тая скапана държава 2 милиона са циганори.

    • ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ИСТОРИЯТА.ПРЕДИ ТРИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ПАЛАГАХА ТРУД И ЖИВЕЕХА ДОСТОЙНО.ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ МНОГО В ТАЗИ НАСОКА.
      НАШАТА СТРАНА СЕ РАЗПАДА(ИКОНОМИКА,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,РЕКЕТ ОТ ВСЯКАКВО ЕСТЕСТВО),НАВСЯКЪДЕ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ,ЗАКОНИТЕ ВАЖАТ САМО ЗА НАЙ-СЛАБИТЕ.
      ЧОВЕК СЕ ЗАДЪХВА ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ.ИНФОРМАЦИЯТА В МЕДИИТЕ ……………………

  12. Освен всички да приемем циганският етнос 🙂 и без това българите в най скоро време ще сме малцинство:) човек да се чуди да смее ли или да плаче

  13. Според мен това е много гаден ход на ЕС.По този начин ще спрат наплива на български цигани към Европа.Там им плащат повече за издръжка,а така ще е около 200€

    • …Вярно с оригинала,както се казва…Ама кой ще каже дали ще им стигат тия1000 лв?!?!?! Идали наплива на запад няма да се напъне още…..Щото никога не стигат шибаните ПАРИ…………?!?НАЛИ?!Ко

    • И според мен, точно това е причината, защото са плъзнали из цяла европа , но навсякъде казват, че са българи, не български гражданин от ромски (малцинствен) произход!

  14. това просто не може да е истина….тези черни като въглени индивиди,в жалко подобие на човек,ще взима много пари и пръста няма да си мръдне….нормално…то циганите освен да крадат,да се ебат като разгонени зайци,да правят деца и да реват за пари,друго нищо не знаят! МАМАТА ИМ ДЕЕБА И ЦИГАНСКА ПАПЛАЧ..ЗА ТАКИВА ТРЕБВА САМО Хитлер….Жалко че го няма фюрера!

  15. Това,че да си ЦИГАНИН в България е предимство,от край време се знае.То те коткат-не плащаш за ток,за вода,получаваш помощи от къде ли не… Вече сериозно се замислям дали да не си пусна една молба,че да ме водят,че съм ЦИГАНИН?!? И престанете,моля Ви,да им казвате роми!РОМ е вид алкохолна напитка,а ЦИГАНИН е определение за член на етническа общност!

  16. Крайно време вече е да се дигнем и да изметем и управляващите
    и ромите.

  17. А и как ще взимат детски сега като си признаха децата.
    Сега дохода ще им е над 800лв други помощи не трябва да взимат като нас.

  18. УЖАС!УЖАС!УЖАС!Хора това е безобразие!След няколко години мангалите ще ни управляват!

  19. Толкова сме смешни тези неща засягат всеки един от нас а ние си висим във фейсбук и си пишем жалки коментари които може би никой не чете….Не тук е мястото в софия да се събере цяла българия и изразявайте мнения колкото искате

  20. Да плача или да не плача-не е това въпросът… Че някой ще плаче е ясно – въпросът е ‘от мъка или от радост’ .
    Аз избирам от радост ама ще трябва да се ре-интегрирам, че то май изглежда лесно оттук и нататък – няма защо да рецитирам “Аз съм българче”; научавам “Chae shukarie” наизуст и си идвам да правя нищо! Принципно бивайки малцинство ( адоптирана белгаро-белго-ромка) ще се възползвам и окото ми не мига !
    Хайде стига фасони и претенции за работа, пенсии и салтанати…
    Кандидаствам с “ Абе, Що ли да се потим като че ми мине”…, надявам се , че кандидатурата ми ще бъде уважена, подпис : (Н)ай(вен)шето

  21. Вече повече от 70г. Българският враг тормози народа с 10- 12 пъти по- ниски заплати от нормалното. Гони и убива умните българи от България. Време е да променим това и да накажем вин овниците.

    https://www.youtube.com/watch?v=tsAhu5RkAD8

  22. няма думи да съгласна съм вече с повечето българи в чужбина защо да се връщаш тук да Стане една циганка държава и готово

  23. Не се ли дигнат софиянци с ясното съзнание за промяна – няма да се вдигне народа! И фалшивия цар/ партиец трябва да изритаме от България и да дойде такава система която да не звима партийци вече партийци и криминални типове в новата власт. Туй значи Свободно и Независимо Православно Българско Царство с нов цар – българин по народност.

    • Гледайте и давайте на децата си да гледат всичките предавания на Георги Ифандиев! Когато повече млади българи разберат какво беше социализмът и защо България и сега е социална държава – тогава ще извърим Преход!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=wR9f9j1o9sg

  24. Ако трябва да се прави някъде възражение то към европейската комисия която е взела това решение. Да се подпомагат малцинствата е добре но трябва да е със система и степенуване . И не с повече пари от мин пенсии и заплати. Ромите биха оценили доброто отношение само ако е свързано с справедливост Който си изхвърля боклука и не е шумен има добро социално поведение, който учи и праща децата си на училище и т.н. тези роми трябва да получават доста повече от другите. Стремеж към осъвършенстване.

  25. чингиз хан се е опитал да ги отдели в държава, като им дал земя , животни семена.Земята продали , животните изяли и държава няма.

  26. Някой знае ли как мъже човек да се откаже от българското си поданство.сериозно питам пс. Да върнат нашите евро депутати и да ги обесят пред парламента в София

  27. Крайно време е да се преборим, за да може „умниците“ в парламента да видят кои са малцинство!? Говорим за реално преброяване, включително и тези които работят сезонно зад граница.

  28. Значи хората които са работили по 30-40 год.ще получават много по-малко от тези търтеи,а също така и работещите които се трудят от сутрин до вечер ще получават жалките 600-900 лв.Хората в БАН също ще получават много по-малко,въпреки,че притежават титли.Затова доста хора ще се изнесат от Б-я и тук ще останат само пенсионерите и циганите.

  29. Какви са тези българи които са приели решението на Европейски съюз защо не са защитили народа си нима те не живеят в тази държава и не знаят положението на народа си На тях не им ли е известно какво представлява ЦИГАНСКАТА ПАСМИНА мързеливи мръсни крадци изнасилвачи и убиици Къде са представителите ни в европарламента СРАМ И ПОЗОР ЗА УПРАВЛЯВАЩИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ Този път наистина целия български народ ще е срещу Вас Повечето работещи от провинцията са на минимална заплата 460 като махнат данъците 360 а мангалите ще взимат тройно като не работят и пак ще крадат убиват и изнасилват защото такъв им е манталитета Нима няма един влиятелен българин които да направи статистика за извършените престъпления от цигани и Европейския съюз да си ги прибере

    • Колева недей така циганин съм работещ и много са като мен, във всяко стадо си има мърши,то българска полиция взима по 1500лв заплата ама краде пак бензин и нафта това е манталитета на обща българия да краде

  30. Здравейте всички, които четете тази статия!
    Аз съм циганин и също не съм съгласен с този натиск на ЕС, на безработни роми да се дават такива пари!!! Това не е геноцид към българите само, а към всички български граждани, които сме работили дълги години за да получаваме мизерната пенсия от 250 лв. Тук не става въпрос само за българи има и много цигани като мен пенсионери с ниски пенсии и ние също сме поставени под обстрел, както всеки един български гражданин. Но. Не са виновни безработните роми за ниските пенсии и заплати и не е луд този който яде баницата, така, че не трябва да плюем циганите, защото им дават. Искрено се надявам целта на този натиск да е повишаването и на пенсиите и заплатите на всички български граждани, защото би било не срамно, а несправедливо и унизително безработни да получават много повече от хората, които сме работили дълги години за родината ни!

    • От толкова много коментари, най-накрая срещам някой да се изкаже умно и премерено, но най-важното да е написано без правописни грешки!!! Понякога се чудя дали с цялата тази неграмотност и агресия, не си заслужаваме жалката съдба.

  31. Трябват ми 24ч. да ги ликвидирам циганите в цялата страна малки и големи смърт на тази паплач .На протест пред президенството и събранието

    • Само че тая паплач да не те разпане като на майкати путката дето я распънаха като прилеп и ти си резултата

  32. Хора, защо се връзвате на подобни провокации!!!Това според вас би ли било допуснато???

    • А, не, бе! Баклава, майна!“Аз“, ти в коя държава живееш?! И по-точно – на коя планета мислиш, че се намираш?!?! 🙂

  33. абе кво ревете ,,тези пари да не са ваши бе ганьовци..парите са на ес ,,кво ми се праите на тарикати ,,тези пари са за нас не за вас ,мама ви да еба алчна педераски народ зависилив български

  34. Бравос…най- сетне нещо интересно..аман от тъпотии.Десет дена си плювкаме по мис България,ха сега серуозна тема за плювкане…Юруш, народe!

  35. мРъсна циганска сган бе!!!
    Кога ще спрете да живеете на гърба ни паразити?!?? Ние, родителите ни и бабите и дядовците ни, които са се борили за тая държава мизерстват заради вас! Мръснаааа сган такава!!!! Цял живот работа не почвали, ся и помощи ще взимат още! Измети!!!
    НА САПУУУУН! Хитлер къде си!!!!
    Или Путин да ви събере всичките и да ви кашира на край света в някоя мизерна дупка където ви е мястото! Мамка ви кирлива, мързелива! Грозно и противно изглеждащи черни печки!

  36. Че то ще останат ли работещи цигани в България ? Колко хора със средно и по-ниско образование вземат 1000 лв ? Ще останат ли работници в заводите ? Ще започне експлатация на българи на средна възраст в заводите за да смогват с производството, ще се увеличат здравословните проблеми, ще се наложи пак да ни увеличат данаците за здравни и нам какви си. Някой в тази държава който има власт използва ли си главата (не оная долу, а тази отгоре) ? Няма лошо безработните цигани да получават помощи, в случай, че не са безработни по своя воля, но да получават повече пари като безработни, от колкото да работят … ми и аз не бих работил на тяхно място. За да се стимулират да работят, минималната заплата трябва да е поне два пъти повече от максималните помощи които може да получават. От цялата тази работа ще спечели само националната лотария….

  37. Според мен тези пари които идват от Европа да направят цехове или предприятия и да им създаде работа. Да се научат на работа а не на готово.

  38. Е защо говорите така аз също съм циганин на 36г със жена и 2 деца работя женами също никога не сме получавали помощи и има много като нас, ние също сме възмутени от това решение нашите заплати възлизат общо на 1200лв месечно и ве получаваме децки надбавки, не товорете под общ знаменател. Със сигурност ке получават тия дето са народили минимум 4,5 деца без дом, не всички цигани, пак уночнявам ние също не сме съгласни, нека ги накарат чрез тия пари поне да ги образоват и ги интегрират

  39. Циганите не спират да „работят“! Сега още по-чевръсто ще „работят“ за увеличава броя а българите в България!

  40. Някой може ли да утрепе министър прецедателя на България. Народен съд за останалите народни предатели по завета на Левски. Ще има гражданска война и тя ще е за оцеляването на българския ген на територията на днешна България.

  41. Майка ви да еба и педалите трябва война срещу тия гнусотий в правителството всички вън от парламента ама ние сме си виновни че не правим нищо по въпроса само лаем по разни статии в социалните мрежи и нищо не постигаме вдигнат ли социалните на тая смрад предлагам протести пред парламента първо мирни ако не война народе не може тая паплач да не работи и да получава 1000 лева,а българския народ който е основал тази държава да взима мизерните 150 лева

  42. От 17 години съм навън, и от 6 спрях да си идвам в Бг. Така като гледам развитието за толкова години, управниците ще си управляват само цигани в близките години.

  43. Ейй затова ставаме мигранти.Днешната младеж нямаме бъдеще в тази корумпирана държава.За съжаление онези от парламента взимат по 2000÷3000 лв. заплата на месец,Бойко реже само лентичките на новите построени магистрали,а Лиляна Павлова се мъкне след него като кученце.Парите на родителите ни едвам стигат за храна и сметки,а те се къпят в пари.На всичкото отгоре сега и циганите ще получават по 1000 лв. На месец.Ето за това не искам да оставам в България .Тук няма бъдеще!!!

  44. Че ако циганите имат такъв доход без да работят..Аз ще ходя да ги крада.Пък и скоро ние ще сме малцинство и за нас ще има…това значи, че сорос бърза да направи някой лев от циганите.

  45. Значи пак ще има за циганите. Затова ли дадохте голямото увеличение от 40лв. на майките. Затова ли се подигравате и с пенсионерите. Взимайте си тези мангали по домовете. ЕС се бил загрижил. Господ да пази българите,защото тази държава отива надолу. Не искам детето ми да расте в циганска държава. Не искам аз да живея,обградена от цигани със самочувствие. Бясна съм,много съм бясна.

  46. И какво е решението на коментиращите тук? Ами хайде направо да им спрем помощите и да умират от глад понеже така е най – справедливо в сравнение с другите социални плащания за коментиращата ЗГАН тук! А за това че пенсионерите вземат толкова заради най – ниския стандарт на живот КОЙ е виновен? Аха, разбрах коментиращите. След като Европа площа на ромите дайте да плаща и на пенсионерите. Селски български тарикати. Мързеливи, злобени и мръсни коментари.

    • Ей ти дето се пишеш бай ганьо първо се научи да пишеш правилно на български тогава прави коментари На теб ти изнася Европа да дава пари на мръсните и необразовани цигани (нямам предвид работещите и образовани които са малко( Живеете в България а не можете да говорите и пишете на български 80 процента от престъпленията в страната са извършени от цигани С какво сте ги заслужили тези пари че сте работили и сте внасяли данъци и осигуровки или защото от неграмотност правите по 10 деца и държавата се грижи за тях НЕБЛАГОДАРНИ ДОЛНИ НАГЛИ махнете се от България

  47. Сега само кажете къде всички българи да отидем и да се регистрираме като роми например, защо да работим то няма смисъл да се работи щом ако не се работи взимаш повече пари , и да видим тогава тези смотани европеиски закончета докога ще бъдат променени , то затова Европа отива надолу напълни са с всякаква измет после на Европеиците истинските българи им бил проблема , след няколко години със свещт ще ни търсят когато навсякаде из европа е само мангал – ром извинете.

  48. Знае ли човек.може пък да спрат да крадат ,карат каруци още един куп дивотий който правят ежедневно

  49. Уважаеми читатели,
    Не нужно да знаеш химна на НРБ или Аз съм Българче.
    Нещата се промениха сега живеем във.
    ЦИГАНСКА НАРОДНА БЪЛГАРИЯ.
    Трябва да знаят децата Ви и Вие следните песни.
    Чай шукария,чай путария,чай Мангалия,
    чай фукария,чай дупедия и живееш като щастлив и безгрижен ром мангал.
    1чай 1000 лв.5 чавета 5000 лв.
    Българи вие работете за 500 лв.пенсия 200 лв.
    Управници не виждате ли че ,Вие не сте способни да ръководите държавата.
    Защо мъчиш народа.Докара го до просешка ситуация пенсионерите.
    Само дядо Иван Путинова ще бъде нашето спасение Както спаси Крим.

  50. Ромите нямат доходи. Не си плащат водата тока и др. Ревем. Сега да си плащат. Като не си плащат ??? Спираме кранчето и ето имаш роми за пример. Децата не са на училище ,щрак кранчето-Примерни. Бели-щрак кранчето. Крал-щрак кранчето. Мислете адекватно.Европейскя Съюз подпомага Българи. Знам,знам,знам болката в нашите сърца. Може би така няма да отиват Българи зад решетките , когато са гръмнали поредния крадец , който е с ромски произход,дръзнал да влезе в дома им. И не забравяйте между тях има по големи българи от нас макар и единици.

  51. Добър отговор. Досега циганите бяха….. А от сега …. Начинът е дай .И вземи. Не от Дълго Поле Пловдивско да убиват за храна. Сега идва наш ред . Да им е сладко. Малко ние да покрадем от заможните.

  52. НЯМА по голяма ГАВРА за работещия български народ. Нямам думи………………

  53. Срам и позор за майка България.Ако това стане факт може да се каже само едно-Това е ГЕНОЦИД ЗА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ..

  54. ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ/ПОМОЩИ/ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ДОДАВАНЕ ДО СФОРМИРАНЕ НА ДОХОД ДО ТАЗИ СУМА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СЕ ПОЛУЧАВА ДИСКРИМИНАЦИЯ НАД ЧОВЕКА

  55. ГОСПОДА НЕ ХУЛЕТЕ,ПРОСТО ПОТЪРСЕТЕ ПРИЧИНИТЕ ЗА ТОВА СЪСТОЯНИЕ .ПРЕДИ 40 ГОДИНИ ВСИЧКИ ХОРА БЯХА ОПТИМИСТИЧНИ И ЖИВЕЕХА СКРОМНО НО ЩАСТЛИВИ.ШЕПА ХОДА ОТ ВСИЧКИ ЕТНОСИ,КОИТО БЯХА БОЛНЯВИ ИЛИ С ДРУГИ ПРОБЛЕМИ ИЗНЕМОГВАХА.
    ПРИЧИНИ:
    1.ПЛАНЪТ ЗА ПРЕМИНАВАНЕ ОТ ПЛАНОВА КЪМ ПАЗАРНА ИКОНОМИКА.
    2.ГРАБИТЕЛСКИЯ ПРЕХОД.
    3.СЪОЧАСТНИЦИТЕ В ТОЗИ ПРЕХОД НА …..иЗНЕСЕНОТО БОГАТСТВО ОТ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВЪРНЕ НА БЪЛГАРИЯ.
    НЕЗАБАВЕН СЪД ЗА ВИНОВНИЦИТЕ.НЕНАКАЗАНИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УНИЩОЖАВАТ И ДА СЕ ГАВРЯТ С ЧОВЕКА В БЪЛГАРИЯ.
    В ПРАВИЛНИКА НА ТОВА ПРИЕТО“СПОРАЗУМЕНИЕ“ДА БЪДАТ ПРЕЦИЗИРАНИ ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ ТАКА ЧЕ ДА НОСИ ВЪЗПРОИЗВОДСТВО НА ПРОГРЕСИВНОТО,А НЕ ДА ХРАНИ РАЗПАДА………..

  56. Хах изказването на Цветелин Кънчев е смешно. Какво да правят ромите с 450 лева като имат по 4-5 деца. Ами кой ги е карал да правите толкова много. Ще си правят сметка колко могат да издържат. Мен защо не ме питат как карам с 500 лева. Бих ги сварил на сапун.

  57. Че пратете им малцинството директно в Брюксел – да си го задоволяват там пряко, по техните си преценки – и без това парите са европейски , да не си усложняват работата с финансови трансфери….

  58. Ей тиа много хитри да ги еба , по този начин ще върнат голяма част от мангустите в българия и ще накарат чистите , честнити , грамотни и образовани българи да избягат . Много добра стратегия .

  59. Направо ще ни закопаят….срам и резил!!!
    И понеже сме дупедавци, приемаме без всякакъв отпор…..Но до това ни доведоха господа политиците(славните Българи на прехода)!!!

    Да дойдат евро комисарите да поживеят в циганските квартали да видим дали ще са толкова благосклонни.

    Но какво се учудвам нали трябва да държат мангала извън пределите на жалките си държавни граници. Много хитро.

    Те като докарват по 1000лв на мангал той мързелив що да се бъхти да ходи да краде….ще си седи тук с бирническия задник лапайки на готово.
    Да не говорим, че и ако на имигрантите им докарат същия доход, защо да се ръгат в регулирана Германия, като могат да си останат и тук.

    С 1000лв ще си платиш квартирата и сметките и ще имаш и за храна….умножено по 3-4, защото под един похлупак никота не живеят по малко от 3 ма души ….те ще си живеят царски…без да си мръснат пръста!!!

    А в София по фабриките шир работника бачка като луд за 500-600лв….в останалите градове не ми се и мисли.

    И какво излиза в крайна сметка…защо да седи и да бачка Българина цял живот до 65 години, плащайки ежемесечно данъци на тъпата ни държава, като на края ще получава в пъти по малка пенсия(даже и това е под въпрос) спрямо господин МАНГАЛ, който цял живот е щракал с пръсти…

    И после ще ми говорят за интеграция на циганите в обществото и училищата!
    Е защо да се обучава малкия сополанко в училище, като знае че ще си взима 1000 кинта ей така….МИ НЯМА!

    Направо да ги пратиш в изгнание всички политици и тук и в Европа, да ги заключиш и да изхвърлиш ключа….

  60. Грешка на природата е това същество Българинът ! Мелез долен най долното нещо е българин да се наричаш сган долна тъпа.. овчари робиии долни !

  61. Направо сме пропаднала България нали са българи къде пише цигани нали са раждани в тая държава като отидат в друга държава нали ги водят БЪЛГАРИ КРАЙНО ВРЕМЕ да се вземат мерки.

  62. Много хубава новина! Нека да получават, даже и повече. Заслужават хората. Сега остана да се помисли и за другите малцинства в България. А защо не и за самите българи!?.

  63. И още нещо да добавя – прегледайте обстойно коментарите. Доста от тях за зловещи и престъпни. Трябва да се отнася човек по – отговорно, когато пише. А и тези, които одобряват коментарите, също…

  64. Фирмите, които спонсорират
    асимилацията на ромското нас-
    ление ще срещнат много проблеми с
    щироката публичноаст. Може би
    и БГК ще срещне много критики
    в социалните мрежи, заради обвиненията
    и нападките срещу тях. Както и да е.
    Нищо ново под Слънцето, драги съграждани.
    общо взето това е съдбата ни 🙂
    в края на миналия век се беше случило
    и продължава да се случва, бих казал,
    нещо сходно с това, което виждаме
    и тук, а ние сме безсилни.

  65. Аааа извинете, искам да попитам къде се приемат заявленията? Искам да кандидатствам за Ром , защо да се трепя за 510 бруто или около 450 нето.

  66. Хора не са ви виновни циганите(ромите),а управляващите.Хем ви разделят,хем ви настройват един срещу друг и всяват омраза помежду ви,не бъдете расисти,не се поддавайте на злобата,разделението,колкото и да ви е тежко.А заедно се борете срещу несправедливите закони и кражбите и си търсете правата!

  67. 25 godini byh zad granisa siganin realen obrazowan bylgaria nyma da se oprawi ne sa winowni romite bylgarite sa rasisti towa go nyma w ewropeiskite dyrzawi bylgarite kradete mnogo i naglo edna germania nauci romite n a ret e germania a wi e ne mozete ne iskate bylgarite sa nai kradliwi narod kydeto sa trima bylgarina 2 predateli 3 pod symneni wie ste winowni razdaite desa oprawete demograwskia si problem nie romite napusnahme balgari rabotem w germania kydeto horata imat prawa i si ucim desata zaprawete omrazata kym romite towa nyma dawi pomogne balgaria ima 2 000000 ROMI KRADLIWI NAROD BYLGARSKI KOI PREDE WASIL LEWSKI BYLGARSKITE CORBADZI BOG DA SPASI BALGARIA OT KRADLYWITE BYLGARI

  68. tawa sa ewropeiski pari nese pritesnawaite narodnite prestawiteli pak ce razdawat pari na izborite na romite ewro komisiata znae zatawa podkupwane na glasewe ot deputati daite zaedno da pobedim razisma MNOGO HORA KATO MARTIN LUTYR KING I NELSAN MALDALE SE BOREHE SRECU RASOWATA TISKREMINASIA NEGI SLUSAITE TEZI OT PARLAMENTA TESA NAI KOLEMITE KRADSI SAMO OZWERAT WAS SRECU NAS KUCETATA SI LAET KERWANA WYRVI STAWAT BOGATI PO BOGATI STIGA RASIZAM EDINSTWO I DA SPASIM BALGARIA OT PREDATELI I KRADSI PARLAMENTARISTI STIGA RASIZYM STIGA PUSUWNI TWALI STE BYLGARITE UMETE DA PUSUWATE

  69. NE PUSUWAITE NYMA SMYSYL OT TOWA SAMO ZAEDNO SME SILA NAI ISTINA NASIONALISTI OBICAM BALGARIA BEDETE NACIONALISTI ROMI BYLGARI ZAEDNO SME SILS

  70. Как може да вярвате на подобни лъжи? Тази статия не е подписана, сиреч няма автор. АКо познавате малко политиката на ЕС ще разберете, че ЕС не се меси в бюджетната политика на нито една страна. ЕС нямат пари да си опощят западните имигранти, камо ли на нашите роми пари да дават. Бе що сте толкова наивни????

  71. С този жест, облагодетелстващ единствено циганския етнос, ЕС дава ясен знак за расисизъм и расови предпочитания, като по този начин подлага на дискриминация останалата част от населението на държавата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*