СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ! Вижте кой ги издаде:

Общественото недоволство се ВЗРИВИ и достигна своя пик в две мащабни акции, които набират страховита скорост в социалната мрежа – подписка за издаване на смъртни присъди на българските политици и искане за референдум за връщане на смъртното наказание. Широкият отзвук и на двете инициатививи срещна стотици хиляди коментари, харесвания и споделяния, което само по себе си е отговорът на въпроса доколко гражданското общество има доверие в политическата система у нас.

Масово в коментарите на потребителите изобщо не стои казусът дали да бъдат изпълнени смъртни присъди на продалите интересите на България български политици, а само как те да бъдат изпълнени. Някои публични разговори в коментарните форми, на които се натъкнахме ни оставиха с впечатлението, че в България вече тече организация и народът насериозно се подготвя да вземе нещата в свои ръце.

 

А предложенията как точно да бъдат изпълнени смъртните присъди са безброй и коe от коe по-колоритни.

Ето и някои от тях:

*публикуваме ги без редакторска намеса

От ФБ-групата: Национален Протест срещу безобразията в България

Уважаеми Българи, хора с които споделяме мизерията тук, хора които бяхте изгонени от собствената си страна време е да спрем за миг! Да спрем и да се огледаме, да се ослушаме… и да се погледнем право в очите! Да видим, че никъде другаде по света няма подобна ЕКЗЕКУЦИЯ на цял един Народ, екзекуция в пълния смисъл на думата!

Грешно ли ще е ако кажа: Екзекутираха българското семейство и изконните ни родови устои. Колко от вас знаят КОЙ е бил пра-дядо ви, а неговия дядо, както и от къде е коренът му?

Екзекутираха българската храна! Унищожиха храната на боговете – така са наричали даровете които дава нашата плодородна и свята българска земя, византийци и персийци. А малка майка България е изхранвала цялата османска империя под чието робство бяхме мачквани и заличавани – факти!

Екзекутираха българската история – или поне се опитаха – нагло, безочливо и без капка свян!

Владимир Барбутев, потребител: Току що разписах смъртните присъди на „българските“ политици!
България не се предава! На ход е НАРОДЪТ!
Тодор Ганчев, потребител: Смъртна присъда не е решение.трябва първо да си изработят това което са откраднали. Аз предлагам да изкопаят на ръка магистрала хемусс не повече от 4-5лв. Порцион на ден естествевно конфискация на цялото имущество и авоари. Ако свършат по свреме почват някой друг обект.Докато не се срастнат с лопатата и кирката. Каторга му е майката смърта ще бъде подарък за тяз зган

Добринка Асенова, потребител: Арест , Конфискация , съд , присъда , наказание до живот. Да подписвам се !!

Cvetelin Raikovski, потребител: Китай го правят. И румънците са го направили с Чаушеско. Даже скоро само вкараха в затвора разни. А тук нашите са на почит….
Н. Х. И не само за политически фигури, а за всички, които се имат за безсмъртни – като онзи урод, който уби детето на приятеля си, карайки пиян и след това вдигнал рамене и казал „Ми кво да направя“. После се оказа, че е осакатил още поне 2 човека.. Трябва да се прочисти основно тази държава.

Krastio Petkov, потребител: Дали не е дошло време за нов народен съд?

Petra Dragieva, потребител: Мисля, че народа сам трябва да реши присъдата им

Petar Stoyanov Kadrev, потребител: АПЕЛИРАМ присъдата да е-1денонощие на улицата,без охрана,с три метра въже на врата…..и да съобщят в кой ден ще я изтърпи!За останалото народът ще се погрижи!!!

Източник:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Вижте още:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*